Pages

  • RSS

diumenge, 19 de febrer de 2012

Apple Pie

Visitant els vostres blogs, vaig trobar-me amb aquesta Recepta d'Apple Pie clàssic en el blog de la Marina: Xocolata Desfeta.
Sóc una autèntica fan d'aquest pastís i el prefereixo a qualsevol altre pastís de poma. L'aroma embolcallador que comença a desprendre-se'n quan el tenim el forn, el sabor de lo poma amb la canyella i, sobretot perquè on es posi una "empanada" de poma, que se quite todo lo demás!


No postejaré aquí la recepta, la única variant és que faig servir sucre integral de canya ecològic, però sí que us comentaré com assaborejo jo aquest pastís...
Un cop tret del forn el deixo reposar i que vagi refredant-se,  però com és tan fàcil de fer, (que sí, proveu-ho !), sempre apuro a l'hora de començar a preparar-lo de manera que, tot i que el deixo refredar durant aproximadament 1 hora, trobo que és ideal menjar-se'l tebi, de manera que passat aquest temps començo a menjar-me'l i està boníssim!!...


Així que, en tallo un trosset, el poso en un plat i l'acompanyo d'una cullerada de nata poc muntada (compro un pot d'aquests de nata per muntar), el contrast tebi del pastís/empanada amb la textura i fredor de la nata és inigualable...


 Aquest Pie l'he fet ja 3 vegades i sempre ha estat tot un èxit! I per tal de consumir-lo tal i com us comentava,  he arribat a dur un tupper amb la nata poc muntada de casa! jaja!.
M'agrada tant aquest pastís que ahir, donant tombs per la xarxa vaig trobar aquest motllo per fer Apple Pie individuals a En Juliana i, és clar, me n'he encapritxat...així que qualsevol dia d'aquests em temo que acabaré sucumbint als encants d'aquesta peça en forma de poma com l'Eva en el paradís...


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada