Pages

  • RSS

diumenge, 17 de juny del 2012

Pastís Aniversari Bruna

El passat divendres va ser l'aniversari de la Bruna, la filla de la meva amiga Silvia, qui em va donar la possibilitat de preparar-li el pastís d'aniversari.
La Bruna feia 3 anyets, és super petitona!! I com podreu entendre, em va fer moltíssima il·lusió poder-li preparar el seu pastís!!
 Volia que el pastís fos tan atractiu a la vista, (així a la peque li faria il·lusió només veure'l), com bò de sabor, (d'aquesta manera, sobretot els seus pares, podrien gaudir d'un bon tall de pastís!), de manera que em vaig decidir a preparar el Tomboy Cake, bescuit de Xocolata i farcit de Vainilla, la recepta la vaig treure del llibre de la Pastisseria Miette de San Francisco.
Tenia clar que havia de ser un bon pastís i el bescuit del Tomboy Cake és flonjo i amb un gust de xocolata deliciós, mentre que el seu farcit no resulta gens empallegós, (cosa ben difícil tractant-se d'un pastís). 
Tot i els nervis inicials, (sóc molt perfeccionista en aquestes coses i intento cuidar fins el més petit detall i tractant-se de la Silvia i de la Bruna, volia que el resultat fos excel·lent).
M'alegra saber que els hi ha agradat a tots tres i que la peque estava il·lusionada amb el seu pastís, (veure la seva foto bufant l'espelma va ser el millor!! : )
Des d'aquí, agrair-te aquest encàrrec tan xulo!! Moltes gràcies, Silvia!!

2 comentaris:

Silvia TC ha dit...

Quina bona pinta!!!!!!
I quina il.lusió,
Salutacions
Silvia

interiorismo Madrid ha dit...

Una pinta muy buena esa tarta felicidades por el post!

Publica un comentari a l'entrada