Pages

  • RSS

dilluns, 11 de juny de 2012

La Dolce Vita

Fa tot un mes que no postejava res!! No sé com m'ho faig però em passa el temps i ni me'n adono...
Avui no us deixaré aquí cap recepta ja que encara he de triar la que em fa més el pes de totes les darreres que coses que he fet i que encara no he fet però he tastat...
Però vaja, que com veure-ho en aquest petit recull, amb tant de sucre, sembla que m'hagi llençat als braços de la Dolce Vita!! ...
Per anar obrint boca, us deixo alguna imatge de la "Caixa de Galetes Viatgera", un regalet per un amic que viu a Pisa i, que entre d'altres coses, duia Galetes de Xocolata, Galetes d'Espígol i Galetes de Nous, (aquestes darreres van ser les seves preferides, i en aquesta ocasió, també les meves).

 Se'm va acudir que podia omplir una antiga caixa de Galetes Trias amb Galetes fetes per mi,
Et voilà!
(Aquí el pot buit encara havia d'omplir-lo de dolços)...
No m'agrada fer servir tan de plàstic, és molt poc ecològic, però part del detall consistia en obrir la caixa i trobar-te tot un munt de capsetes individuals plenes de coses i em va semblar que lluïa més així.
També he estat entretinguda experimentant amb el llibre de la pastisseria Miette de San Francisco que em vaig comprar fa un parell de mesos, el primer que vaig voler tastar?! El pastís de la portada! I el cumple del meu germà en va ser l'excusa perfecte per preparar el Tomboy Cake!!
No em quedar com m'hagués agradat ja que, tot i que de sabor estava realment boníssim, vaig obrir el forn per mirar si em pujava o no pujava la massa, (sí, ja sé que això no es pot fer, però la impaciència va poder amb mi!!), i el pastís em va quedar abombat...
També he experimentat, vaig barrejar dues receptes i d'allà em va sortir el que anomeno: Plum Cake d'Espígol i Taronja, no és però un Plum Cake, és una mena de Bescuit d'Espígol i Taronja...
(Aquestes fotos les vaig fer amb el mòbil i és una llàstima perquè feia més patxoca en viu i en directe!) .
I aquest, amb el llacet de llunetes, és el que li vaig fer a la S.! (i que m'alegro molt que els hi agradés).
I finalment, ahir vaig preparar el pastís de cumple de la meva mare: Pastís de Llimona amb Merenga!
 En aquesta foto encara està tot blanquet, es veu que el soplet encara no havia passat per aquí...
 Ja puc dir que: He après a fer Merenga!!
Pero no solo de dulce vive el hombre!! (Afortunadament!)
La passada setmana, amb la G., vaig anar a un Taller de Patès Vegetals i n'hi ha un parell que em van deixar entusiasmada, un era de Xampinyons amb Nous i l'altre de Pebrot, estaven boníssims!!
I com el taller va estar molt bé i es mereix tot un post, prefereixo explicar-vos els detalls i les receptes el proper dia...
Bona setmana a tothom!!

2 comentaris:

Silvia ha dit...

Jo soc l'afortunada que va tastar el plum cake i boníssim , avui tindré el plaer que la Judith em faci el pastís de la meva filla la Bruna que fa 3 anys !!!! Gràcies,

Judith ha dit...

Moltes gràcies, Silvia!
M'ha fet molta il·lusió preparar-li el pastís a la Bruna!! :)
Gràcies a tu!!
Petons!

Publica un comentari a l'entrada