Pages

  • RSS

diumenge, 4 de setembre de 2011

Cakes de pastanaga

Avui he dinat a casa dels meus pares, com cada diumenge, la novetat era que estrenaven cuina!
Tractant-se d'una ocasió especial i, donat que darrerament m'ha donat per fer cupcakes i similars, i aquest matí he preparat una dotzena de Cakes de pastanaga amb cobertura de formatge...Uhmm...m'han agradat i, encara millor, els hi han encantat! La meva cunyada se'n ha endut un per berenar i tot!! Quina ilu... : )
La recepta la vaig trobar al nº 4 de la revista de Whole Kitchen, una revista a la que val molt la pena donar-hi una ullada, hi ha unes receptes que són més que temptadores!!...
En aquesta ocasió, he introduït una variant a la recepta original, he disminuït la quantitat de sucre i enlloc de sucre refinat, he utilitzat sucre integral de canya que és el sucre que utilitzo, (com veure-ho, la recepta indica 150 gr. de sucre per 12 unitats, jo hi he posat 120 gr.).


Com que no sabia si la cobertura els hi agradaria o no, (pel tema de la dolçor), he fet alguns cakes sense cobertura. He de reconèixer també que mai havia fet cap cobertura i no m'ha acabat de quedar bé...He utilitzat el meu "famòs" sucre de canya integral, i no he aconseguit convertir-lo al 100% en sucre glas, de manera que es notava algún grànul de sucre...
Això sí, em sembla que la propera vegada que els prepari, els faré sense cobertura, (m'encanta el dolç, i estava molt bona, però consumir massa dolç no és gens recomanable i em conec!...), també introduiré una altra variant: la farina, els  faré amb la "meva" farina integral! (És la farina que utilitzo a casa...).
Tasteu-los, us agradaran!
Ah! sobre les espècies, he posat una miqueta de canyella, clau i gingebre tot mòlt.
Aquí trobareu la recepta original: Whole kitchen magazine nº 4
 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada