Pages

  • RSS

dilluns, 22 d’agost del 2011

Sopa de Meló

Entre els aperitius que vaig preparar dissabte, es trobaven els Gotets de sopa de meló.
El meló és una de les meves fruites preferides, i d'ençà que vaig descobrir aquesta sopa, s'ha convertit per mi en un dels plats estrella per qualsevol àpat estiuenc.
Es tracta d'una fruita que actua regulant l'acidesa de l'estomac i gràcies al seu poder diürètic, resulta beneficiosa pels ronyons. Es digereix fàcilment i conté una bona dosi de vitamina C i, donada la seva quantitat de betacarotens, (potent antioxidant), ajuda a protegir la nostre pell davant les radiacions solars.
Us deixo aquí la recepta que vaig preparar:
Ingredients:
Mig meló
125 ml. de brou d'au
Un iogurt natural
Una miqueta de pebre
Una miqueta de sal
Una mica de pernil
(Podeu substituir tant el brou com el pernil per unes fulles de menta fresca que introduiríem dins la batedora juntament amb el meló i el iogurt).
Preparació:
Tallar el meló a trossets i posar-los dins la batedora.
Afegir-hi el brou fred i el iogurt.
Batre-ho tot bé, que tots els ingredients es barregin correctament i no quedi cap trosset de meló.
Afegir-hi una miqueta de pebre i una miqueta de sal.
Com que aquest plat s'ha de prendre ben fred, podeu preparar-lo la nit abans i deixar-lo dins la nevera.
Al dia següent, abans de servir-ho, tallem el pernil a làmines petites, de manera que puguem fer un cruixent de pernil i utilitzar-ho per decorar.
(Per fer el cruixent de pernil simplement heu de tallar el pernil a làmines i posar-ho damunt una safata de forn coberta amb paper per fornejar. Col·loquem el pernil damunt el paper i el cobrim amb un altre paper per fornejar, amb les mans ho xafem una miqueta, com si intentéssim aplanar-ho i ho posem dins del forn que estarem ja escalfant a 200ºC. Al cap de pocs minuts, podem treure'l del forn i ja podrem fer-lo servir).
A les fotos, el pernil no és cruixent, malauradament no vaig fer la foto dels Gotets de sopa de meló amb cruixent de pernil que vaig preparar, i avui no tenia ganes d'encendre el forn, fa massa calor!!....

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada