Pages

  • RSS

diumenge, 25 de març de 2012

El meu primer faristol de cuina

Feia moooolt que volia fer aquest post doncs ja fa un parell de mesos que pel meu cumple, la I., la G., la E. i la N., entre d'altres estris de cuina, (que des d'aquí us dic estic fent servir), em varen regalar un faristol per la cuina!
 Em va fer molt ilu perquè no n'havia tingut mai i el cert és que a mi em va de meravella perquè jo no sé com m'ho faig, però acabo sempre de farina fins el monyo i d'aquesta manera, evito anar tocant el llibre amb les mans, que com jo, acabaven sempre de farina fins la darrera pagina!
El trobo super pràctic i, com  ara el faig servir sempre que cuino noves receptes, per no anar desant-lo i traient-lo de la seva caixa, l'he posat decorant-me la cuina amb un dels meus llibres de cuina i queda moníssim!
Així que, si heu de fer-li un regalet a algú a qui li agradi cuinar i no tingui faristol, penseu-hi, a mi em va molt bé...
 Moltes gràcies, guapes!! : )

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Les fotos son genials. m alegra molt q t agrades l regal. Per cert la capsa de mini muffins es genial.

La Cuina Violeta ha dit...

Moltes gràcies Judith pel teu comentari i per haver passat per la meva cuina violeta. Et convido a que ho facis sovint. Em farà il·lusió. No coneixia el teu blog i m'agrada. Les fotos molt bé. Feliç setmana,
Nani

Publica un comentari a l'entrada