Pages

  • RSS

dimarts, 27 de desembre del 2011

Crackers de Carbó amb Roquefort i Confitura de Figues

Un  altre platet per picar i on l'estrella segueix sent el formatge, (es nota que és la meva perdició, oi?...); és aquest aperitiu que vaig trobar en un llibre de cuina que em vaig comprar fa uns mesos i que em té enamorada...Mi primera comida vegetariana d'Alice Hart, és un llibre molt cuidat i ple de saboroses receptes per aquells que intentem menjar poqueta carn, o millor dit, per aquells que intentem no menjar carn, per aquells que volen augmentar el seu consum en cereals, fruites, verdures, i hortalisses o simplement aquells que gaudeixen cuinant i menjant...
També en aquest cas i, donada la diversitat de plats per picar duts a taula, aquest platet és d'allò més útil ja que no hem de fer res més que treure els Crackers del seu embolcall i tallar el formatge a trossets, un cop a taula cadascú se'ls anirà preparant al seu gust, posant-hi més o menys formatge
Però no us deixeu enganyar, tot i la seva aparent senzillesa, a aquest plat el precedeix el seu caràcter:
Els Crackers de Carbó, li confereixen el punt de sofisticació al plat, mentre que la barreja de sabors entre la fortor del Roquefort i la dolçor de la Confitura de Figues, rematen aquest aperitiu amb un suntuós toc d'excentricitat...

Ingredients:
1 Paquet de Crackers de Carbó (combinen amb moltíssims formatges: Formatge de Cabra, Camembert, Brie, Gorgonzola, ...).
1 Confitura de Figues
Formatge Roquefort


5 comentaris:

Catieu ha dit...

No havia sentit mai això de crackers de carbó. Els buscaré.... Aquest aperitiu em sembla deliciós!!
Ptns

Silvia TC ha dit...

Hola!!! me han pasado tu direccion, tienes un blog muy chulo,y recetas muy buenas!!!!!
a partir de ahora cuenta conmigo como seguidora, te pondre por mi twiter tambien.
Saludos y enhorabuena por tus recetas.
Silvia.

te pongo mis blogs
lanasifils.blogspot.com
chup-chup-chup.blogspot.com

encantada de conocerte

Judith ha dit...

Jo tampoc havia sentit mai a parlar dels crackers de carbó, els vaig descobrir en el llibre i són ideals per menjar amb formatge.
Els trobaràs al centre comercial per excel·lència, el seu preu pica una mica per ser uns crackers, però en un dia és un dia! : )
Petons!

Judith ha dit...

Hola Silvia!
Muchas gracias por tus palabras!
Estos días he estado en Madrid así que hasta ahora no había tenido ocasión de entrar en tus blogs pero así a voz de pronto y habiendolos visitado durante solo unos minutos, decirte que un día de estos voy a probar tu Flan de queso de oveja! Me parece que tiene que estar riquísimo!
Besos!

Heva ha dit...

Habrá que buscar esos crackers porque yo soy muy ratón como tu, la combinación de quesos fuertes con fruta dulce me encanta :)

Publica un comentari a l'entrada