Aquests dies de calor i amb l'estiu a punt d'arribar recordo la seva cuina, en concret alguns dels seus plats que en quant arriba aquest temps començo a preparar.
Un d'ells és el Tzatziki, aquesta salsa de iogurt que malauradament, no em surt igual que aquella que vaig tastar en un petit local d'Atenes amb taules amb estovalles de quadres de paper...Així que, si em llegeix algun/a grec/ga serà més que benvinguda la vostra aportació en la preparació d'aquest plat tant refrescant:
Ingredients:
200 gr. de Iogurt Grec2 Alls
1 Cogombre
4 cullerades d'Oli d'Oliva verge
2 cullerades de suc de Llimona
Sal i Pebre
Preparació:
Posar el iogurt en un bol.Afegir-hi el cogombre que previament haurem ratllat i escorregut. Ratllarem també l'all i ho afegirem a la barreja.
Un cop barrejat hi afegirem sal i pebre al gust i lligarem aquesta barreja amb l'oli i el suc de la llimona, (com si estiguessim fent un all i oli).
Un cop lligat ja ho tindrem enllestit, això sí, si ho deixem reposar una estoneta tapat dins de la nevera, (1 hora aprox.), estarà més saboròs encara...
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada